Registrering er bindende*
Oppsummert: Sustainable Food Norway (S-FOOD) er et nyetablert bedriftsnettverk for mat- og servicebransjen med fokus på å finne bærekraftige løsninger sammen.
Bakgrunn
Matbransjen har mange gode siloinitiativer på bærekraft, men det finnes ingen nasjonal overbygning hvor man samler alle de ulike initiativene i et stort, åpent partnerskap. Norge mangler et ledende nettverk/klynge for mat og bærekraft - og det skal vi gjøre noe med.
På samfunnsnivå eksploderer interessen for bærekraft, og blir stadig viktigere for ulike aktører på tvers av verdikjeden. Bærekraft blir tatt mer på alvor i strategi og forretningsmodeller - men kunnskapsnivået er fortsatt variabelt og mange er på søken etter hvordan man best mulig utarbeider og implementerer en bærekraftstrategi med konkrete tiltak som man kan måle effekten av. Vi trenger mer forståelse, innsikt og deling av beste praksis. Mer samarbeid og partnerskap må til for å felles løse store problemer
For at matbransjen i Norge skal være helt i verdensklasse på mat og bærekraft, er det behov for at man går sammen, tar kollektivt lederskap og bygger et økosystem for bedre samarbeid.
Matbransjen har mange gode siloinitiativer på bærekraft, men det finnes ingen nasjonal overbygning hvor man samler alle de ulike initiativene i et stort, åpent partnerskap. Norge mangler et ledende nettverk/klynge for mat og bærekraft - og det skal vi gjøre noe med.
På samfunnsnivå eksploderer interessen for bærekraft, og blir stadig viktigere for ulike aktører på tvers av verdikjeden. Bærekraft blir tatt mer på alvor i strategi og forretningsmodeller - men kunnskapsnivået er fortsatt variabelt og mange er på søken etter hvordan man best mulig utarbeider og implementerer en bærekraftstrategi med konkrete tiltak som man kan måle effekten av. Vi trenger mer forståelse, innsikt og deling av beste praksis. Mer samarbeid og partnerskap må til for å felles løse store problemer
For at matbransjen i Norge skal være helt i verdensklasse på mat og bærekraft, er det behov for at man går sammen, tar kollektivt lederskap og bygger et økosystem for bedre samarbeid.
Invitasjon
Vi etablerer et nytt nettverk for mat og bærekraft hvor aktører i bransjen har mulighet til å bli medlemmer. Det er fire partnersamlinger (halvdags) i løpet av året med fokus på:
Samlingene går på rundgang og finner sted hos ulike partnere i initiativet.
Les mer om S-FOOD her.
Vi etablerer et nytt nettverk for mat og bærekraft hvor aktører i bransjen har mulighet til å bli medlemmer. Det er fire partnersamlinger (halvdags) i løpet av året med fokus på:
- Deling av bærekraftløsninger og beste praksis
- Partnerskap: Innovasjon, samarbeid, nye koblinger
- Etablering av klynge: Arbeid med modell for nettverket videre
Samlingene går på rundgang og finner sted hos ulike partnere i initiativet.
Les mer om S-FOOD her.