Om eventen
I samarbeid med Asia Aker Brygge ønsker Sustainability Hub Norway velkommen til kick-off arrangement for Sustainable Food Norway (S-FOOD). Tema: Bærekraftig samarbeid i matbransjen Agenda:
Foredragsholdere:
|
Praktisk informasjon
Tid: Onsdag 12.februar, 08.00-12.00 Sted: Asia Restaurant, Aker Brygge Inngang: Krever påmelding Hvem: For beslutningstakere og bærekrafts engasjerte i matbransjen, HoReCA og tilstøtende bransjer. Registrer deg her: http://j.mp/SustainableFood_12feb2020 Sustainable Food Norway er et nyetablert bedriftsnettverk for mat- og servicebransjen med fokus på å finne bærekraftige løsninger sammen. Vi ønsker å invitere flere i dette samarbeidet. Nettverket består pt av følgende bedrifter. - Noble Harvest - Toma Facility Services - Rema1000 - Farmest - Lett - Nestle - Matvett - Too Good To Go - Orkla Foods - Sustainability Hub Norway - Hanne-Lenes Vegetar - Scandic - Asia - Klimato - Kjeldsberg |